Harta RATB

Harta RATB 2017 contine ultimele modificari operate: nume de statii noi si modificarea unor trasee. Cea mai recenta harta RATB si programul RATB aici.

Harta retelei de transport public din Bucuresti. Harta RATB 2017 contine ultimele modificari operate la reteaua de transport public din Bucuresti. Cea mai recenta harta RATB

 
Harta RATB
 

Program RATB

Program RATB valabil pentru anul 2017: Luni - Duminica → Plecare cap de linie: primul vehicul la ~ 4:30, ultimul vehicul la ~ 23:15.

*intervalele de succesiune sunt de ~10 min.

*programul exact poate diferi pentru fiecare linie.

RATB

RATB ( Regia Autonoma de Transport Bucuresti ) este compania Romana care administreaza transportul public de suprafata din Bucuresti. Contact RATB:

Statistici RATB

Media zilnica de calatori
Autobuze Tramvaie Troleibuze TOTAL
1.1 milion 1.1 milioane 0.2 milioane 2.40 milioane
Media in KM parcursa de un vechicul RATB zilnic
Autobuze Tramvaie Troleibuze
200 km 206 km 178 km
Parc auto RATB
Autobuze Tramvaie Troleibuze TOTAL
1147 481 297 1925
 

Harta trasee de noapte RATB

Harta RATB Trasee Noapte
 

Harta RATB autobuze

Harta RATB autobuze

Harta RATB tramvaie

Harta RATB tramvaie
 

Toate cele 23 de trasee ale autobuzelor de noapte de Bucuresti au capat de linie Piata Unirii. Vezi harta de noapte RATB.

 

Harta RATB troleibuze

Harta RATB troleibuze

Harta RATB de noapte

Harta RATB noapte
 

Harta autobuzelor preorasenesti RATB

Harta RATB noapte
 

Reguli de calatorie RATB 

Inainte de urcarea in mijloacele de transport RATB, calatorii trebuie sa se asigure ca se afla in posesia unui titlu de calatorie corespunzator mijlocului de transport cu care urmeaza sa calatoreasca (bilet de hartie, abonament sau cartela magnetica) si la tariful valabil pentru acea perioada.
Biletele de hartie si cardurile ACTIV vor fi validate in aparatele special montate in acest scop, imediat dupa urcarea in mijlocul de transport.
Biletul de hartie, precum si contravaloarea taxei de calatorie dedusa odata cu validarea Portofelului electronic, da dreptul la o singura calatorie RATB, pe o semicursa, fara intrerupere, numai in vehiculul in care a fost validat.

 
 

Recomanda aceasta pagina